Üdvözöljük Honlapunkon

Cégünk alapításának alapötletét az adta, hogy már régóta teniszpályák üzemeltetésével foglalkozunk és találkoztunk a legkülönfélébb problémákkal, amelyeket próbáltunk mi magunk megoldani. A pályák bekeményedése állandó problémát okozott, sokat kisérleteztünk a megfelelő módszerek kipróbálásával, a legoptimálisabb megtalálásával, közben gépparkunk is bővült.  2011-ben alapítottuk meg a Pályamarás.hu-t és azóta kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat más Teniszpálya üzemeltetők részére is.  Megvan a tapasztalatunk, tudásunk és a gépeink különböző keménységű salakos Tenisz- és Focipályák felmarására, karbantartására.

Tapasztalataink minden munkával tovább gyarapodnak. Eszközeinket, tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, remélhetőleg ennek Ön is hasznát fogja venni.

Ha még nem a Partnerünk,  kérem vegye fel a kapcsolatot minél korábban velünk és érdeklödjön a kedvezményekről!

 

A megrendeléseket beérkezésük sorrendjében tudjuk kezelni, ezért kérjük a szükséges karbantartási munkálatokra az igényt időben adják le!

 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a munkálatok elvégzéséhez gépeket használunk, amelyeknek helyre van szükségük. A munkálatok megkezdésének feltétele ennek a helynek a biztosítása a megrendelő részéről!

A gépek lerakodásához egy 10m hosszú és 8m széles sík parkoló szükséges!

Pályamarás: A pálya bejáratának minimum 140cm szélesnek és 205cm magasnak kell lennie, amely szemből sík úton megközelíthető.

Lézeres szintezés: A pálya bejáratának minimum 160cm szélesnek és 205cm magasnak kell lennie, amely szemből sík úton megközelíthető.

 

 

Print